Потребен ви е професионален фотограф?

Вие сте на вистинското место!

Организирате важен настан за кој ви е потребен професионален фотограф? Сакате да направите фотосесија за вашиот тим? Вие сте на вистинското место!

Имаме долгогодишно искуство, професионална опрема (Nikon D750, Tamron 24-70mm 2.8, Sigma 70-200mm 2.8 S) и фотостудио.

Му пристапуваме на секој проект со целосна посветеност! Контактирајте нѐ за соработка!

Портрети/корпоративни

Семинари/конференции/предавања

Други настани

Подготвени ли сте да соработуваме?

Пишете ни порака

mk_MK